Kron International AB
 Handla Direkt !!!
T

Effektivisera ditt arbete i köket med praktiska produkter som underlättar vardagen. En bra diskborste gör halva jobbet. Välj bland Kron Diskborstar med ergonomiskt utformade handtag, skrapkant, pekfingerfäste och spänstig borst. För grövre diskning, som fastbrända matrester, är Kron Spiroputz effektiv och lätt att skölja ren under rinnande vatten.

För den som inte gillar diskborste finns Kron Kökssvamp som har två sidor med olika material; en mjuk och en som är effektiv på fastbrända matrester. Kron Flaskborste är bra när du skall göra rent t ex smala vaser. Avtorkningen av bänkskivorna går lätt med Kron Svampduk som har hög uppsugningsförmåga. Vill du vara miljövänlig och ekonomisk köper du Kron Renzi Slaskrensare som spar hushållspapper. Skydda händerna med Kron Hushållshandskar när du diskar och torka disken torr med Kron Diskhanddukar.

I köket behövs bra redskap för små snabba städinsatser. Med Kron Sopset sopar du enkelt och bekvämt upp spill, brödsmulor mm. Vårt Sopset är utformat för att spara ryggen och har sedan länge varit en klassiker i de flesta kök.

Diskborste Classic Diskborste NT Spiroputs 2-pack Renzi Slaskrensare Flaskborste 50 mm Rotfruktsborste